ONTRUIMEN


Wij regelen ontruimingen van huur en koopwoningen, appartementen, kamers, schuren, garageboxen.

Bijvoorbeeld bij een vertrekkende huurder, een uitzetting, een verhuizing of bij een overlijden. Bij de woningontruiming zorgen we dat alle inboedel en vloerbedekking die in het pand aanwezig is wordt verwijderd en op milieubewuste manier wordt afgevoerd naar een milieustraat of naar kringloopwinkel gaat. Na de woningontruiming dient de oplevering vaak te voldoen aan de wensen van de verhuurder of makelaar. Afhankelijk van deze wensen of de eisen kunnen wij uitgebreide schoonmaak uitvoeren, zodat het schoon en in goede staat en opgeleverd kan worden. U kunt ons ook inschakelen voor het ontruimen, opruimen en het in nette staat afleveren van de tuin, ook deze valt vaak onder de oplevering na woningontruiming. Wij zorgen ervoor dat u op de afgesproken datum kunt rekenen op een goed eindresultaat.

Services


complex onderhoud

Het is letterlijk een komen en gaan in uw complex. Het onderhoud daarvan moet goed en tijdig worden gepland en uitgevoerd.

Bekijk meer ...

Glasbewassing

Het ene glas is het andere niet. Dat maakt voor de glazenwassers van de Booy & de Rooy niets uit. Moderne technieken o.a. osmose bewassing en modern materieel zorgen ze dat het glashelder wordt.

Bekijk meer ...

Opleverings schoonmaak

Na nieuwbouw, verbouw of renovatie leveren wij een grondige schoonmaak van uw pand. Zo is de ruimte geheel aan kant voordat u gaat inrichten en betrekken.

Bekijk meer ...

Ontruimen

Wij ontruimingen huur en koopwoningen, appartementen, kamers, schuren, garageboxen na bijvoorbeeld een vertrekkende huurder, uitzetting, verhuizing of bij een overlijden.

Bekijk meer ...

verzorging van Interieur

Uw interieur wordt schoongemaakt door een vast team vakmensen. Vakmensen met een band met uw pand.

Bekijk meer ...

Sanitaire benodigdheden

De Booy & de Rooy beheert uw voorraad van sanitaire benodigdheden. U kunt kiezen uit een uitgebreide lijn accessoires.

Bekijk meer ...

onderhoud van Vloeren

Wij kunnen er voor zorgen dat uw vloer, zelfs bij intensief gebruik, mooi en schoon blijft. Dit doen wij door uw vloer met de juiste methode te reinigen en u hiernaast te ondersteunen in het onderhoud van deze vloer

Bekijk meer ...

Reiniging van Gevels

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van gevelreiniging? De Booy & de Rooy heeft jarenlange ervaring in het reinigen van gevels. Met de juiste technieken zorgen we ervoor dat uw pand er weer representatief uitziet.

Bekijk meer ...