GLASBEWASSING


Regelmatig glasonderhoud zorgt voor een goede uitstraling van uw pand. Bovendien verlengt het de levensduur van uw glas.

Onze specialisten kunnen al uw glas wassen, ook op lastig te bereiken plaatsen.

Professionele glasbewassing vraagt om een veilige uitvoering van de werkzaamheden. Ze werken veilig. Dat is vooral plezierig voor henzelf, maar ook voor u.Elke opdracht begint bij het inmeten en analyseren van het project. Zo bepalen we met u welke hulpmiddelen er nodig zijn en hoe vaak we langs moeten komen. Osmose glas- en gevelbewassing (telescoopreiniging). Deze nog vrij nieuwe techniek biedt een aantal belangrijke voordelen, niet alleen op het gebied van veiligheid.

We kunnen door gebruik te maken van speciale telescoop koppelstokken tot op 15 meter hoogte werken zonder gebruik van ladders of hoogwerkers. Maar ook het eindresultaat is door het osmose reinigingsproces belangrijk verbeterd. Osmose – hoe werkt het?Met deze techniek wordt van gewoon leidingwater ‘gedemineraliseerd’ water gemaakt door gebruik te maken van speciale filters die volgens het principe van omgekeerde osmose werken.

Hierdoor blijft er 100% puur water over dat ontdaan is van alle onzuiverheden.Dit zuivere water neemt alle vuil volledig op van ramen en omlijstingen. Tevens is deze vorm van reinigen 100% milieuvriendelijk aangezien er geen zeep en detergenten worden gebruikt.
Het resultaat zijn zeer schone ramen zonder strepen.

Services


complex onderhoud

Het is letterlijk een komen en gaan in uw complex. Het onderhoud daarvan moet goed en tijdig worden gepland en uitgevoerd.

Bekijk meer ...

Glasbewassing

Het ene glas is het andere niet. Dat maakt voor de glazenwassers van de Booy & de Rooy niets uit. Moderne technieken o.a. osmose bewassing en modern materieel zorgen ze dat het glashelder wordt.

Bekijk meer ...

Opleverings schoonmaak

Na nieuwbouw, verbouw of renovatie leveren wij een grondige schoonmaak van uw pand. Zo is de ruimte geheel aan kant voordat u gaat inrichten en betrekken.

Bekijk meer ...

Ontruimen

Wij ontruimingen huur en koopwoningen, appartementen, kamers, schuren, garageboxen na bijvoorbeeld een vertrekkende huurder, uitzetting, verhuizing of bij een overlijden.

Bekijk meer ...

verzorging van Interieur

Uw interieur wordt schoongemaakt door een vast team vakmensen. Vakmensen met een band met uw pand.

Bekijk meer ...

Sanitaire benodigdheden

De Booy & de Rooy beheert uw voorraad van sanitaire benodigdheden. U kunt kiezen uit een uitgebreide lijn accessoires.

Bekijk meer ...

onderhoud van Vloeren

Wij kunnen er voor zorgen dat uw vloer, zelfs bij intensief gebruik, mooi en schoon blijft. Dit doen wij door uw vloer met de juiste methode te reinigen en u hiernaast te ondersteunen in het onderhoud van deze vloer

Bekijk meer ...

Reiniging van Gevels

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van gevelreiniging? De Booy & de Rooy heeft jarenlange ervaring in het reinigen van gevels. Met de juiste technieken zorgen we ervoor dat uw pand er weer representatief uitziet.

Bekijk meer ...